Blandad humor spelet, tonåringar, överraskning

Överraskning till tjejtjusaren väggen intill

Hallå där. Tänkte dela med mig ett av mina små vardags-spratt. Jag har gett min plastlillebrorsa en liten överraskning på rummet. Han är 16 år gammal och kille. Med andra ord, cirkulerar hela universum kring tjejer. Därför tänkte jag ge honom lite tips från coachen. Jag hittade Neil Strauss bok ”Spelet” på Stadsmission idag. Den handlar om raggningsknep. Perfekt att slå in till honom. Jag bifogade en liten text till paketet. Det är tomten som hälsar:

Tja för fan! Sorry att jag är lite sen. Var så jäkla bakfull på julafton. Hade rajvat med tomtemor kvällen innan. Dum som jag var tog jag släden, aspackad, och kraschade i ett buskage i Tantolunden. En polisman hittade mig där, blåslagen och nerpissad. Jag blev tagen för rattfylleri och förlorade körkortet.

                      Imorse lyckades jag övertala tomtemor att skjutsa mig på hennes vespa. Som tur är så har hon trimmat den så att den går i 150 km/h, annars hade vi inte kommit hit förrän i mitten av natten. //Tomten

 
 
#1 - - Katarina Szemzö:

Du är så rolig och klipsk Ulf! Saknar dig, har mycket plugg att göra men den 15/1 är min första kurs på högskolan avslutad, vi borde träffas på en fika och prata om vad som händer i livet! Jag skriver till dig på facebook! <3

Svar: Tack Katarina! Du är inte heller helt dum du! ;) Vad spännande med högskola! Vi höra mer. Fika låter som en briljant idé. Svarar på febban! :)
Ulf Rådberg