Uppdatering av min blogg

Jag har format om min blogg med ny design och skapat nya teman. Vad tycker ni - låter det bra?

Hallå där allihop! Nu har jag piffat till min blogg lite. Designen är sprillans ny. I samma veva började jag fundera över mitt innehåll. Det har tidigare känts lite spretigt och spontant. Därför har jag nu gjort ett vecko-upplägg med olika slags teman. Veckan innehåller fem olika sorters inlägg.

Det första är Flaskposten. Den kommer få en lite mer uppmuntrande karaktär. Här skriver jag mer positiva texter som riktar sig till den som behöver lite extra energi.

Den andra texten kallar jag för ”veckans betraktelse”. I dessa texter så beskriver jag en plats, person, tanke, känsla, på ett litet djupare plan. Jag gestaltar något lite mera ingående.

Den tredje texten kommer utgöras av en intervju. Jag kommer att intervjua olika människor och be dem berätta om sina liv. De ska svara på både ytliga och djupa frågor – alltifrån favoritintressen till största rädslor.

Den fjärde texten ska vara en mer humoristisk text är med fokus på mig själv. Humorn ska vara psykologisk och beskriva mänskliga komiska beteenden, i det här fallet mina egna.

Den sista texten ska vara mer seriös och betona livets stundtals tyngre perioder. Det ska heta något i stil med ”att vara människa”. Här vill jag lyfta de obehagliga och svaga stunderna i ens vardag. Visa att vi människor inte alltid är på topp.

Vad tycker ni om upplägget – är mina teman bra? Tycker ni det saknas något? Eller är det något annat ni tycker jag borde tänka på?

 
#1 - - Emma:

Så fin o bra blogg pufflan!! blir alldeles varm

Svar: Tack Emma! Du blir varm för att du är en varm människa! :)
Ulf Rådberg

#2 - - Emma:

tack ulf ! :)) Jag blir varm för att det är så genuina och uppriktiga texter.

Svar: Tycker du det? Det är verkligen det jag vill uppnå! Det gör att jag vill skriva mer. Har varit lite osäker på mitt bloggande - om det verkligen är bra. Sådana här kommentarer motverkar den osäkerheten! :)
Ulf Rådberg

#3 - - Emma:

Det är det absolut!

#4 - - Emma:

Det är det absolut!