Första numret av flaskposten!

Här är första numret av flaskposten som nu cirkulerar i Stockholms tunnelbanor! Har du upphittat ett av de unika exemplaren av flaskposten vänligen kommentera nedan! Ha en bra dag!

 ”Vad är det här för något?”
         Menar du tidningens fabriksmaterial eller den här inhäftade texten?
         Hallå?
         Hallå?...
         Vad dum jag är! Jag kan ju inte höra vad du säger samtidigt som jag skriver det här, och förmodligen så pratar du inte för dig själv (det är ju konstigt enligt folk), utan tänker ”Vad är det här för något?” så även om jag hade suttit mitt emot dig just nu så hade jag inte kunnat höra dig…
         Vad är det här då? Bra fråga, jag kan tänka mig att du undrar. Det är den moderna människans flaskpost. Den anonymes glädjemanifestation.

         Tidigt den här morgonen smög jag ner tjugo stycken Metrotidningar i min ryggsäck, gick iväg till en dold plats, häftade fast dessa texter, gick tillbaka och la diskret ner dem i tidningsstället igen. Du håller alltså i ett av tjugo unika exemplar. Titta runt omkring dig, ser du några som läser Metro? Gör du det, så sitter de förmodligen med vanliga tråkiga Metrotidningar, inte alls lika spännande som den här, om du inte ser någon annan som också tittar runt (då kan du göra en grimas, rynka på ögonbrynen eller ett hemligt tecken, typ klia dig bakom vänster öra, och gör personen samma tecken tillbaka så vet du att han/hon också är en av de tjugo). Varje morgon härefter kommer jag att smyga in tjugo exemplar av olika slags texter i Metrotidningarna. Du håller alltså i det första numret, känn dig unik!

         I den här första flaskposten tänker jag inte skriva om någonting speciellt utan endast introducera mig och sprida positiv energi. Den här dagen – var du nu befinner dig på dess tidsmässiga punkt, morgon, förmiddag, eftermiddag eller kväll – hoppas jag fyller ditt medvetande med färgsprakande intryck som utgör ett mentalt norrsken som får dig att häpna. Och ser du ingen mentalt norrsken utan tvärtom, en geggig mental gyttjepöl som bara får dig att sucka, så hoppas jag att du ändå kan förmå dig att skratta åt din situation och hoppa ner och plaska lite i pölen istället för att stå vid sidan av med äcklad blick.

         Ta hand om dig så kanske vi ses imorgon eller någon annan dag i en annan flaskpost! Du kan om du vill kommentera den här texten som jag också lägger upp på min nördiga livsblogg: Enlangmanparesa.blogg.se Skriv då hur du reagerade när du läste texten och vad du tycker om den!
Vänliga hälsningar En Lång Man På Resa     

#1 - - Mizca:

Vilken rolig idè - hoppas någon som får din flaskpost hör av sig :)

Svar: Tack! Jag väntar tålmodigt! :)
En Lång Man På Resa

#2 - - Mizca:

Svar: Jag förstår det, synd man inte bodde där dessa små hemliga lapparna finns, hade ju glott igenom varenda exemplar för att komma åt en - jädra jobbigt om det blir en följetång på posterna och man måste - verkligen - hitta nästa ^^

Svar: Haha det är kul att höra! Hoppas det finns fler som du här i Stockholm. Har faktiskt funderat på¨att göra en följetong med ett nytt kapitel varje dag. Vore kul men lite omständigt men kanske i framtiden! :)
En Lång Man På Resa

#3 - - Mizca:

Svar: Oj, vilket jobb du lägger ner om du skickar ut varje dag :) Hade vart kul att göra men hade nog gjort en gång i veckan eller nåt :) Hade vart skoj! Nu bor jag i en liten by där vi inte har Metrotidningar annars hade jag hakat på din idè för att sprida ditt budskap även på annan ort :)

Svar: Ja det är lite ansträngande men det är värt mödan. Det finns kanske andra sätt att sprida Flaskpostar på än via Metrotidningar, i brevlådor, på bussen, på anslagstavlor m.m. Och du behöver ju inte skriva en flaskpost varje dag, en per vecka funkar utmärkt. Testa, det är verkligen superskoj! :)
En Lång Man På Resa

#4 - - Mizca:

Svar: Förvisso hade det varit jätteroligt, vet inte vad för slags budskap jag vill skicka ut bara.. och klart jag vill att folk som läser skall höra av sig, men vet inte om jag vågar lämna ut att det är jag :) Hahahaha!!

Svar: Hahah jag kan tänka mig att det är lite mer problematiskt i en liten by där alla känner alla. Men skriv anonymt då! Budskapet behöver inte alltid vara något speciellt, det kan räcka med att skriva någonting komiskt som sprider lite skratt eller bara en önskan om att folk ska ha en bra dag! :)
En Lång Man På Resa

#5 - - Mizca:

Svar: Klokt!!
Det är fint att lämna vackra budskap efter sig - eller önskan om trevliga dagar, att man skall ta vara på varandra eller en rolig historia!

Gör väl egentligen ingenting att jag skriver under med mitt namn/blogg :) Tror ju folk blir glada ändå!
Det tål att funderas på :)

Svar: Gud vad roligt att höra! Vore väldigt roligt att läsa dina texter! Skriv gärna till mig när du skrivit och delat ut ett "nummer"!
Lycka till! :)
En Lång Man På Resa

#6 - - Mizca:

Svar: Ja, absolut - om jag gör nånting så hör jag av mig :) Skall fundera på platser man kan lämna ett ex... jag åker aldrig buss, är aldrig på cafeer och så.. Men kanske skall börja hänga upp på anslagstavlor på affären :)

Svar: Det låter klokt det! Spännande!
En Lång Man På Resa

#7 - - Maria Karlsson:

Härligt med positiv energi:)Det behöver vi Alla:)
En rolig ide att göra människor glada:)

Svar: visst är det viktigt! kul att du uppskattar idéen! :)
En Lång Man På Resa